Ton i ton Ibland är det skönt att klä sig i enkla material och färger. Ton i ton, allra finast tycker vi att det är att klä sig i olika nyanser av grått. Plötsligt ser man de fina detaljerna när allt är lugnt. Som här till exempel linneklänningen Alida och den vackra, handstickade sjalen Nene. Kan det bli vackrare?

Vinterfin

Vinterns nyheter, Candi, Fenja och Ninja.

Att kombinera nytt med plagg från tidigare kollektioner är ett av 1987s signum. Här med linnejackan Git.

1987s accessoarer är unika och roliga att matcha med våra kläder. Glasögonfodralen, Noor, i skinn är populära presenter att ge bort.

Aisha, Nina och Inoka

Linneklänningen Aisha, här i en djup vinröd färg. Fin till vinterns alla fester, men även perfekt till vardags. Går att få i andra färger vid förfrågan.

Nina, vår generösa linnesjal från en tidigare kollektion, passar fint till Aisha och värmer skönt.

Väskan Inoka är vår senaste väska. En kombinationen av grått skinn och mönstrad canvas som gör att den passar till det mesta.

Vardags look

Gemma, vår populära tröja i kokt ull. Varm och skön, men samtidigt mjuk och smidig. Dekorativa sömmar och med rå kanter. 

Alla bör ha en vit bomullsskjorta. En av våra poplinskjortor heter Dalia. Stilren modell med fina detaljer.  

Ezra är en kritstrecksrandig byxa i lite grövre bomull med några procent elastan för bekväm passform.

Manchester

Jackan Dorrit och byxan Embla i svart manchester, här tillsammans med blusen Carin.

Dorrit,  bekväm ofodrad manchester jacka med utanpå fickor och läckra metallknappar. Här i färgen sand. 

Embla, skönaste byxan i manchester. Här ser du den i färgen sand.

Kombinationer

Daisy, ofodrad skjortjacka i en lätt ull blandning. Fina detaljer som utanpå fickor, och stora metallknappar gör den till en riktig favorit. 

Chen, randig linneblus. Rund hals, avskuren fram och bak, fram med rynkor och bak knäppning med pärlemorknappar. 

 Fiona, kritstrecksrandig kjol i lite grövre bomull. Några procent elastan och linning med resår gör den otroligt bekväm. Fickor fram och bak med dekorativa stickningar. 

Höstkollektionen GRANIT 2023 Granit är vår vanligaste bergart, och kan bestå av många olika färger.  1987s höstkollektion,GRANIT, består av just dessa färger. Mörkrött, vitt, grått, mörkblått till nästan svart. Plagg att använda och älska för dess enkelhet.